Дентални материали

Стара Цена: 60.00 лв.
UnoDent Глас-йонормер със сребро 10г

UnoDent Глас-йонормер със сребро 10г

53,00 лв. 60.00 лв.
Код: FGF610
Стара Цена:
Амалгамо носач

Амалгамо носач

10,00 лв.
Код: FAX610
Стара Цена: 125.00 лв.
Херкулайт XRV mini kit

Херкулайт XRV mini kit

118,00 лв. 125.00 лв.
Код: 160
Стара Цена:
HERCULITE XRV / ХЕРКУЛАЙТ 5G A1

HERCULITE XRV / ХЕРКУЛАЙТ 5G A1

43,00 лв.
Код: 159
Стара Цена: 60.00 лв.
Пистолет за капсули на Dentsply

Пистолет за капсули на Dentsply

50,00 лв. 60.00 лв.
Код: FXD010
Стара Цена:
Стара Цена:
Стара Цена:
Ендо-аспиратор

Ендо-аспиратор

6,00 лв.
Код: 158
Стара Цена:
Стара Цена:
Gluco chex 2% gel

Gluco chex 2% gel

23,00 лв.
Код: 156
Стара Цена:
Крезолформалин

Крезолформалин

25,00 лв.
Код: 155
Стара Цена: