Дентал Спейс ЕООД

Някога чувствате ли се объркани кой материал да изберете, на коя фирма да се доверите ? В наши дни има все повече и повече фирми предлагащи нови стоматогични продукти. В ежедневието на стоматолога остава малко време за сравнение и избор на правилния стоматологичен продукт.

Дентал Спейс сме малък семеен бизнес ръководен от стоматолози. Всички наши материали са подбрани внимателно от д-р Николай Цинцаров (с над 13 години стаж във Великобритания) и д-р Атанас Цинцаров (с над 40 години стаж)  и се тестват преди да ги предлагаме на нашите колеги. Ние се стремим да подбираме стоматологичните материали като търсим добро качество на добра цена.

Ние се доверяваме на марка UnoDent, която снабдява голяма част от кабинетите във Великобритания. Приятно сме изненадани от високият стандарт и големият избор на материали. Всеки продукт на UnoDent е направен да спазва стандартите за гарантирана производителност и надеждност. 

Дентал Спейс предлагаме също така вече доказалите се на пазара и любими на много стоматолози марки като GC , ESPE , Voco , Kerr, Kulzer и други.

 

За Контакти

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.